Yritys

Vuonna 2007 perustettu Maanrakennus P & P Vilola Oy on suomalainen perheyritys, jonka päätoimialana on rakennuspaikan valmistelutyöt. Yrityksen toimipiste sijaitsee 30 kilometriä Turusta pohjoiseen Mynämäellä. Suurimpina asiakkaina yrityksellä ovat rakennusliikkeet, joille yritys tarjoaa konepalveluja, mutta yritys tarjoaa palveluitaan myös yksityisille ja kunnille. Yrityksen toiminta-ajatuksena on olla joustava ja tehokas maarakennusalan yritys, joka pystyy operoimaan haastavallakin aikataululla sekä haasteellisissakin kohteissa.

Yrityksen ehdoton kilpailuvaltti on henkilöstön nuoruuden into yhdistettynä pitkäaikaiseen kokemukseen maarakentamisen alalta. Yritys panostaa voimakkaasti henkilöstön osaamiseen ja koulutukseen. Henkilöstö on suorittanut tarpeelliset koulutukset, kuten työturvallisuus-, tieturva- ja tulityökortit sekä vesihygieniapassit. Henkilöstön osaaminen varmistaa kohteiden laadukkaan ja turvallisen läpiviennin ja edesauttaa yhtiötä kehittymään haastavienkin kohteiden hallinnassa.

Yrityksen toimitusjohtajana toimii Pekka Vilola. Pääsääntöisesti yritys työllistää 3-5 henkilöä , mutta kohteiden niin vaatiessa laaja yhteistyöverkosto takaa henkilöstön ja kaluston riittävyyden suurempienkin kohteiden läpiviemiseksi.